С Министъра на спорта Проф. Даниела Дашева и Председателя на ”Българска асоциация спорт за всички” г-жа Ирен Цветкова посетихме пързалка Ариана в деня на Леденото предизвикателство. Състезатели по хокей на лед и фигурно пързаляне демонстрираха уменията си пред стотиците зрители.

мартин миланов

„Особено ми е приятно да съм сред вас, на тази пързалка, за да проведем за 23-ти път „Зимното предизвикателство“ – каза проф. Дашева. – Хубаво е, че този празник е за всички, така както спортът е за всички. Надявам се да се насладите на днешния ден, той ще бъде на ваше разположение. Радвайте се на зимните спортове, тъй като без спорт няма да имаме здраво младо поколение, а това важи и за всички останали.“

мартин миланов
Точно в 12 часа ледената пързалка „Ариана“ отвори вратите си за всички желаещи да карат кънки. Клубовете по хокей на лед и по фигурно пързаляне към Национална спортна академия направиха демостративни изпълнения, след което ледът беше свободен за деца и родители.
Министерството на младежта и спорта получи специален плакет от Българска асоциация „Спорт за всички“ с благодарност за подкрепата при популяризирането и развитието на спорта за всички на национално ниво.